TECHNOWINE
profesionalni sistem shranjevanja in strežbe vina ter penin

Katere prednosti nudi TechnoWine?

21 dni skladiščenja odprtih steklenic vin in penin

Nič več finančnih izgub zaradi odprtih steklenic

Razvijte vinsko karto in povečajte svoj zaslužek

Naprava TechnoWine

Naprava TechnoWine je zelo enostavna za uporabo in postopek ponovne zamašitve steklenice traja le nekaj sekund. Možnost istočasne uporabe pištol za šampanjec in vino. Konice in tudi ohišja vseh naprav so izdelana iz nerjavečega jekla v skladu z zdravstvenimi standardi, ki veliajo v hotelih in restavracijah.

Penine

Naprava TechnoWine izračuna natancno količino CO2, ki je potrebna za zapolnitev praznega prostora steklenice in ga v nekaj sekundah vbrizga za popolno izenačenje pritiska steklenice. Originalni mehurček ostaja na dnu in tako ohranja svojo iskrico.

Vina

Naprava TechnoWine za postopek konzerviranja ne potrebuje plina. Ustvari natančen vakum, ki ustavi proces oksidacije. Zahvaljujoč učinkoviti vakumski črpalki se zrak izprazni v nekaj sekundah, brez prehitevanja vina in brez spreminjanja njegove arome.

Naša ponudba TechnoWine naprav

O podjetju

Francosko podjtetje, ki oblikuje, izdeluje in trži opremo za ohranjanje in strežbo vina na kozarec, pri čemer se osredotočajo na povečanje donosnosti za profesionalce.

Zavezani kakovosti, njihova oprema je izdelana z vzdržljivimi komponentami in zahteva minimalno vzdrževanje. TechnoWine nenehno inovira svoje produkte, da bi zagotovil nove rešitve za zadovoljevanje potreb industrije.

TechnoWine začetki

Diplomant hotelske šole, Franck Rambaud je svoje znanje o gastronomiji in prestižnih vinih razvil med delom v tujini kot direktor keteringa visokokakovostnih ustanov. Leta 2004 se je po vrnitvi v Francijo odločil ustanoviti podjetje Wine Mania za distribucijo redkih vin po svetu. S stiki v hotelirstvu in gostinstvu je Franck opazil, da se spreminjajoči vzorci potrošnje, zakoni in ekonomska kriza negativno odražajo na vinskih ponudnikih.

Zato je leta 2010 ustanovil TechnoWine, da bi priskočil na pomoč strokovnjakom s ponudbo inovativnih rešitev.

Uredimo vam lahko tudi financiranje

GRENKE LEASING omogoča malim in srednje velikim podjetjem najem opreme, ki jo potrebujejo, namesto nakupa, ki jim slabi kapitalsko strukturo v bilanci. Ta možnost je namenjena vsem oblikam pravnih oseb, ki za svojo konkurenčnost skrbijo tako, da investirajo v osnovna sredstva, bančne kredite pa uporabljajo kratkoročno za obratna sredstva.
Klasični oz. operativni leasing je oblika financiranja nakupa, kjer leasingodajalec kupi predmet leasinga po izbiri leasingojemalca in mu ga da v uporabo. Pri klasičnem leasingu lahko leasingojemalec postane lastnik predmeta po plačilu 5% – 10% neto financirane vrednosti po koncu leasing obdobja, oziroma se mu daje možnost za odkup med celotnim trajanjem leasinga.
Bonitetna ocena podjetja se ne zmanjšuje, zaradi lastnih finančnih sredstev se veča produktivnost podjetja, podjetje prejme stroškovni račun za najem (vstopni DDV), nima stroškov amortizacije, saj ne gre za osnovno sredstvo, ob sklenitvi pogodbe brez vnaprejšnjega plačila DDV ter najpomembnejša stvar, oprema se lahko takoj uporablja.
Leasingojemalec knjiži predmet leasinga v osnovna sredstva, istočasno se knjiži celotna vrednost predmeta leasinga kot obveznost. Knjiženje v sredstva in obveznosti negativno vpliva na kapitalno strukturo v bilanci podjetja. Odnos med kapitalom in obveznostmi slabi tudi finančno sposobnost podjetja (kreditna sposobnost, slabšanje bonitetne ocene….). Leasingojemalec pri finančnem leasingu knjiži amortizacijo in stroške leasinga, kar negativno vpliva na poslovni izid in na bonitetno oceno, kreditno sposobnost, itn. Pri operativnem leasingu razen mesečnih stroškov leasinga (mesečne anuitete) ni nobenih drugih stroškov, kar kapitalsko strukturo v bilanci ne slabi, ampak jo ohranja. Po drugi strani pa krepi konkurenčni položaj podjetja na trgu, saj leasingojemalec predmet leasinga uporablja in tako ustvarja dodano vrednost. DDV se pri klasičnem leasingu ne financira vnaprej, temveč se plačuje mesečno ob anuitetah. Vhodni DDV se obračunava na mesečni ravni.
Besedilo vzeto iz spletne strani GRENKE, dostopno na: https://www.grenke.si/produkti/poslovni-najem/krovna-pogodba-poslovnega-najema (29.06.2021).