Get Up to 40% OFF New-Season Styles

Men

* Limited time only.

Namizna oprema

Namizna oprema za gostinstvo

Dodajte vašim dogodkom stil in prefinjenost našega porcelana. Izberite med našo široko paleto elegantnih in vzdržljivih porcelanskih izdelkov, ki bodo vašo postrežbo dvignili na novo raven. Pri nas najdete najboljšo namizno opremo za izjemne trenutke.

Dodajte vašim dogodkom stil in prefinjenost našega porcelana. Izberite med našo široko paleto elegantnih in vzdržljivih porcelanskih izdelkov, ki bodo vašo postrežbo dvignili na novo raven.
Vsak detajl šteje pri popolni strežbi. Naša kolekcija jedilnega pribora združuje funkcionalnost in estetiko, da bo vaša strežba gladko tekoča in vaše jedi vedno predstavljene z največjim spoštovanjem do okusa in videza.
Zasijte z našimi izjemnimi kozarci, ki bodo vašemu vinu, koktajlom in drugim pijačam dodala pridih elegance in izjemnosti. Izbirajte med našimi vrhunskimi steklenimi izdelki, ki so oblikovani tako, da bodo vaši napitki vedno postreženi v najboljši luči.
Za brezskrbno strežbo na prostem je naša polikarbonatna oprema nepogrešljiva. Združuje izjemno vzdržljivost s prefinjenim dizajnom, kar zagotavlja, da bo vaša strežba vedno profesionalna in brezskrbna.
Vrhunska posoda iz naše ponudbe je od prvih skic roke do končnega izdelka načrtovana in izdelana za najbolj prefinjena in elegantna profesionalna okolja.