Get Up to 40% OFF New-Season Styles

Men

* Limited time only.

Aparati

Aparati

Odkrijte našo kolekcijo vrhunskih aparatov, namenjenih shranjevanju, ohlajanju in serviranju vina. Z našimi napravami boste vašemu vinu zagotovili optimalne pogoje hrambe in postregli z brezhibno temperiranimi napitki. Popeljite vašo vinsko izkušnjo na novo raven s tehnološko naprednimi rešitvami, ki bodo navdušile vaše goste in okrepile ugled vašega dogodka.

Napredna tehnologija za popolno doživetje

Odkrijte vrhunske aparate za strežbo in shranjevanje vina! Na voljo imamo široko paleto naprav treh vodilnih znamk: Enomatic, Chilla in TechnoWine. Ne glede na vaše potrebe in preference, boste zagotovo našli aparat, ki bo izpolnil vaše zahteve in popestril vašo izkušnjo s strežbo in shranjevanjem vina. Raziskujte našo ponudbo in izberite napravo, ki bo zadovoljila vaše pričakovanje ter ustvarila nepozabno vinsko izkušnjo.

POVEČANA PRODAJA VINA

Zaradi možnosti degustacije različnih vin brez potrebe po nakupu celotne steklenice se poveča naklonjenost strank k eksperimentiranju z različnimi vrstami in cenovnimi razredi vin, kar lahko posledično poveča prodajo vina.

MANJ NEPOTREBNIH STROŠKOV

Uporaba naših aparatov omogoča natančno točenje vin v kozarce, kar zmanjšuje količino odpadkov, saj se izognemo odprtju celotne steklenice, ki bi se lahko pokvarila ali ostala neporabljena.

POVEČAN DOBIČEK NA PRODAJO

Sposobnost gostincev, da ponujajo široko paleto vin v manjših količinah, spodbuja stranke k poskušanju različnih vrst vin, kar lahko poveča promet in dobiček.

HITRA POVRNITEV INVESTICIJE

S sposobnostjo ponujanja različnih vin na kozarec, naše naprave spodbujajo stranke k pogostejšemu obisku in večjemu povprečnemu nakupu, kar lahko pripomore k hitrejši amortizaciji stroškov in večji donosnosti investicije

Uredimo vam lahko tudi financiranje

GRENKE LEASING omogoča malim in srednje velikim podjetjem najem opreme, ki jo potrebujejo, namesto nakupa, ki jim slabi kapitalsko strukturo v bilanci. Ta možnost je namenjena vsem oblikam pravnih oseb, ki za svojo konkurenčnost skrbijo tako, da investirajo v osnovna sredstva, bančne kredite pa uporabljajo kratkoročno za obratna sredstva.
Klasični oz. operativni leasing je oblika financiranja nakupa, kjer leasingodajalec kupi predmet leasinga po izbiri leasingojemalca in mu ga da v uporabo. Pri klasičnem leasingu lahko leasingojemalec postane lastnik predmeta po plačilu 5% – 10% neto financirane vrednosti po koncu leasing obdobja, oziroma se mu daje možnost za odkup med celotnim trajanjem leasinga.
Bonitetna ocena podjetja se ne zmanjšuje, zaradi lastnih finančnih sredstev se veča produktivnost podjetja, podjetje prejme stroškovni račun za najem (vstopni DDV), nima stroškov amortizacije, saj ne gre za osnovno sredstvo, ob sklenitvi pogodbe brez vnaprejšnjega plačila DDV ter najpomembnejša stvar, oprema se lahko takoj uporablja.
Leasingojemalec knjiži predmet leasinga v osnovna sredstva, istočasno se knjiži celotna vrednost predmeta leasinga kot obveznost. Knjiženje v sredstva in obveznosti negativno vpliva na kapitalno strukturo v bilanci podjetja. Odnos med kapitalom in obveznostmi slabi tudi finančno sposobnost podjetja (kreditna sposobnost, slabšanje bonitetne ocene….). Leasingojemalec pri finančnem leasingu knjiži amortizacijo in stroške leasinga, kar negativno vpliva na poslovni izid in na bonitetno oceno, kreditno sposobnost, itn. Pri operativnem leasingu razen mesečnih stroškov leasinga (mesečne anuitete) ni nobenih drugih stroškov, kar kapitalsko strukturo v bilanci ne slabi, ampak jo ohranja. Po drugi strani pa krepi konkurenčni položaj podjetja na trgu, saj leasingojemalec predmet leasinga uporablja in tako ustvarja dodano vrednost. DDV se pri klasičnem leasingu ne financira vnaprej, temveč se plačuje mesečno ob anuitetah. Vhodni DDV se obračunava na mesečni ravni.
Besedilo vzeto iz spletne strani GRENKE, dostopno na: https://www.grenke.si/produkti/poslovni-najem/krovna-pogodba-poslovnega-najema (29.06.2021).