Get Up to 40% OFF New-Season Styles

Men

* Limited time only.

Kozarci

Kristalno jasna eleganca

Zasijte z našimi izjemnimi kozarci, ki bodo vašemu vinu, koktajlom in drugim pijačam dodala pridih elegance in izjemnosti. Izbirajte med našimi vrhunskimi steklenimi izdelki, ki so oblikovani tako, da bodo vaši napitki vedno postreženi v najboljši luči.

Katalogi naših zastopanih znamk na področju stekla

RAZLIČNI TIPI KOZARCEV

Kelihi za vino

Pri nas boste našli široko izbiro kelihev za vino, primernih za vsak okus in stil. Ne glede na to, ali imate radi klasičen ali sodoben dizajn, vam zagotavljamo, da boste našli kozarec, ki ustreza vašim željam. Odkrijte našo pestro ponudbo in dopolnite svojo zbirko s stilom in eleganco.

Kozarci za mešane pijače

Ponujamo širok izbor kozarcev za mešane pijače, kot so koktajli in drugi osvežilni napitki. Ne glede na vaše želje in preferenco boste zagotovo našli kozarec, ki bo dopolnil vaše užitke ob pitju vaše najljubše mešane pijače. 

Kozarci za pivo

V naši ponudbi boste našli širok izbor kozarcev za pivo, primernih za vsak okus in stil. Ne glede na to, ali ste ljubitelj klasičnih piv ali kraft različic, vam zagotavljamo, da boste pri nas našli popoln kozarec po vašem okusu.

Kozarci za vodo in sok

V naši zbirki najdete raznolike kozarce za sokove in vodo. Ne glede na to, ali uživate v sveže stisnjenem soku ali osvežujoči pitni vodi, vam zagotavljamo, da boste pri nas našli kozarec, ki vam najbolj ustreza.

Kozarci za žganje

V našem asortimanu lahko odkrijete raznoliko izbiro kozarcev za žganje, prilagojenih vsakemu slogu. Ne glede na to, ali uživate v klasičnih viskijih, finejših konjakih ali eksotičnih žganjih, pri nas boste našli popoln kozarec za vaše degustacijske izkušnje.

RAZLIČNE VRSTE STEKLA

Ročno pihano steklo

Ročno pihanje stekla je starodavna obrt, ki zahteva spretnost in natančnost mojstra steklarja. Vsak kos je edinstven, saj se oblikuje s pomočjo sapnika in rok mojstra, ki mu daje obliko in karakter. Ročno puhano steklo izžareva čar tradicije in ročne spretnosti. Je drago, a zelo cenjeno.

Strojno pihano steklo

S tehnološkim napredkom se je razvilo tudi strojno pihanje stekla, ki omogoča masovno proizvodnjo steklenih izdelkov. Stroji natančno nadzorujejo postopek pihanja, kar zagotavlja enakomerne in kakovostne izdelke. Čeprav morda manj individualna kot ročno pihano steklo, ima strojno puhano steklo svoje mesto v sodobni industriji steklarstva.

Stisnjeno steklo

Izdelava poteka s stiskanjem vročega stekla v kalupe. Omogoča hitro izdelavo enakomernih oblik, zato je najcenejša vrsta stekla. Videz je lahko preprost ali okrašen z vzorci.

Kristalno steklo

Kristalno steklo je znano po svoji visoki kakovosti, sijaju in prosojnosti. Za razliko od običajnega stekla vsebuje kristalno steklo dodatke, kot je svinec, ki povečajo njegovo lomno moč in mu dajejo izjemno jasnost. Kristalno steklo je pogosto uporabljeno za izdelavo luksuznih kozarcev, vaz in okrasnih predmetov.