Get Up to 40% OFF New-Season Styles

Men

* Limited time only.

Porcelan

Odkritje našo ponudbo porcelana

Dodajte vašim dogodkom stil in prefinjenost našega porcelana. Izberite med našo široko paleto elegantnih in vzdržljivih porcelanskih izdelkov, ki bodo vašo postrežbo dvignili na novo raven.

Katalogi naših zastopanih znamk na področju porcelana

RAZLIČNI TIPI PORCELANA

Porcelan

Porcelan velja za najkvalitetnejšega med keramičnimi materiali, saj ga odlikujejo trdnost, obstojnost in prosojnost. Porcelan se žge dvakrat, pri čemer temperatura v drugi fazi žganja preseže 1300 °C (2370 °F).

Bone China porcelan

Bone China porcelan je najbolj cenjen keramični material, ki ga odlikuje odpornost. Je sijoč in pod močnejšo svetlobo daje prosojen učinek.

Alumina porcelan

Aluminijev porcelan je vrsta visokokakovostnega porcelana, izdelana z visoko vsebnostjo aluminija. To ga naredi bistveno tršega in bolj obstojnega od navadnega porcelana, ki je sestavljen večinoma iz glinenca.

Stoneware

Stoneware (poznan tudi kot Rustico) je keramični material, znan po svoji trdoti, nizki poroznosti in visoki toplotni prevodnosti. Dekoracije naših proizvajalcev so glazirane, zato so varne za pomivanje v pomivalnem stroju in mikrovalovni pečici ter odporne na praske.