Get Up to 40% OFF New-Season Styles

Men

* Limited time only.

Fine dining

Fine dining

Ponudite ekskluzivno jedilno izkušnjo s kolekcijo porcelana, stekla in jedilnega pribora. Izberite med elegantnimi in vzdržljivimi izdelki, ki bodo vašo postrežbo dvignili na novo raven. Ustvarite nepozabno doživetje, ki bo navdušilo goste in dodalo pridih prestiža vašim dogodkom.

VISTA ALEGRE

Vista Alegre je portugalska luksuzna blagovna znamka, znana po izvrstnih izdelkih iz porcelana, kristala in namiznega pribora. Vista Alegre, ustanovljena leta 1824, ima dolgo zgodovino izdelave in inovacij, ustvarja elegantne in brezčasne kose, ki so iskani po vsem svetu. Izdelki blagovne znamke so znani po svoji kakovosti, oblikovanju in pozornosti do detajlov, zaradi česar so priljubljena izbira za fino jedilnico in dekoracijo doma. Vista Alegre ostaja simbol razkošja in prefinjenosti, ki združuje tradicionalno izdelavo s sodobnim dizajnom.

LE COQ PORCELAIN

Le Coq Porcelaine, italijanska blagovna znamka, popestri vašo izkušnjo obedovanja z vrhunsko namizno posodo. Njihove kolekcije se ponašajo s čudovitim, inovativnim dizajnom poleg vrhunske kakovosti porcelana. Blagovno znamko, ustanovljeno v Firencah, je leta 2019 kupila ILSA, njihovi kosi pa črpajo navdih iz klasičnih in sodobnih stilov. Pričakujte žive barve, edinstveno dekoracijo in namizni pribor, ki vsak obrok spremeni v vizualno mojstrovino.

ZAFFERANO TABLEWARE

Zafferano Tableware , ki jo je leta 2001 ustanovil beneški oblikovalec Federico de Majo, ponuja živahno zlitje funkcionalnosti in italijanskega dizajna. Njihove zbirke presegajo le krožnike in sklede, saj vsebujejo pisano stekleno posodo, kozarce za vino in celo keramične pladnje. Vsak kos je izdelan za vsakodnevno uporabo, varen za pomivalni stroj, mikrovalovno pečico in pečico, hkrati pa ostaja odporen na drobljenje za dolgotrajno lepoto. Ne glede na to, ali pripravljate sproščeno mizo ali gostite formalno večerjo, Zafferano Tableware vnese pridih italijanskega pridiha in praktičnosti.

MEPRA

Jedilni pribor Mepra popestri vašo izkušnjo obedovanja z italijanskim stilom in kakovostjo. Ustanovljeno leta 1947, je specializirano za nerjaveče jeklo 18/10 za izjemno vzdržljivost in polirano površino. Njihove kolekcije, tako kot nagrajena linija Posate, se ponašajo z elegantnim sodobnim dizajnom in ergonomskim udobjem. Mepra ponuja različne sloge, od klasičnih do modernih, kar zagotavlja, da boste našli popoln komplet, ki bo dopolnil vašo mizo. Jedilni pribor Mepra, primeren za pomivanje v pomivalnem stroju in zasnovan tako, da traja, je naložba v brezčasno eleganco vašega doma.